miercuri, 27 martie 2013

Love yourself,and be happy about who you are!

      Oare exista ceas biologic?!Adica ajunse la o anumita varsta femeile incep deja sa isi doreasca familie si copii instinctiv sau pur si simplu !?Pentru ca daca e din instict,la mine se pare ca ceva nu este bine pus.Deja in grupul meu de prieteni,toti/toate sunt fie casatoriti,fie logoditi sau si mai si deja cu copii.Nu ma simt deloc pregatita sa ma marit,paradoxal avand in vedere ca sunt intr-o relatie de mai bine de 10 ani..
      Si de aici si intrebarea mea,monogami, bigami  sau de ce nu poligami?!Greu de decis in zilele astea,in care romantismul este pierdut si in incercare noastra de a-l salva cadem uneori in "penibil".Pentru ca acum daca ii deschizi usa unei fete,sau astepti mai mult de o luna inainte de sex,ori ii aduci o floare te considera demodat si varianta masculina care uita sa-ti mai faca un compliment,sau uita de intalnire,ori nici dupa o viata nu stie ca tie nu iti place vinul sec,ci demidulce sau dulce!:) Trecand peste nimicurile cotidiene,pot spune ca prietenele mele deja mamici ma uimesc cu silueta lor de invidiat.Asa ca am sa va propun o tinuta plina de culoare desi vremea nu este tocmai colorata!
























   I was wearing my beautiful coat(no name,but very expensive),scarf & t-shirt(no name,low cost),boots from BB up shoes,bag from Accessorize and my big smile got it on sales!


                  I was wondering if women have an biological clock,that rings when they have to grow up,marry and have children?!If so, seems that mine is not working.It's a paradox,how comes that I'm in a relationship over 10 years,but i think that I'm not prepared to get married or to have children.Even though almost all of my  friend are getting married,or already have children.What is the best choice,monogamy,bigamy or polygamy? :)Tough decision,hah?It's hard to pick a team this days,when the romanticism it's almost gone,when boys forgot to act like gentleman's,and when they do that girls consider them "over aged". Some cute vintage pics,maybe they'll inspire you today outfit. ;)


Motto-ul de azi : “We can’t be lovers because we both have mustaches. But since you’re a lady, and I’m a gentleman, I’ll shave mine off.”

Thanks a  lot to my friend and great photographer KK Photography and in one of the pictures is  a "mommy friend" who looks amazing  Smaranda and she also has a blog, enjoy her fashion blog!





9 comentarii:

  1. Nu stiu ce sa zic de ceasul biologic... Ori esti o persoana care isi doreste o familie, ori ti se intampla sa o ai. Nu cred ca vine o zi in viata unei femei in care-si zice: "gata, din momentul asta vreau un copil, hmmm cred ca o sa fie cool, oricum m-am plictisit de ceea ce am, vreau ceva nou". Cat despre tine, problema e alta, nu ca e ceva in neregula cu tine, dar o sa vorbim noi alta data despre asta!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu neaparat "gata vreau copii" mai mult "am 27 de ani,trebuie sa am copii" ori "sunt deja cu cineva de x ani,trebuie sa facem nunta" genul asta de "ceas biologic" ;)

      Ștergere
  2. Dacă eşti cu cineva de 10 ani şi nu s-a pus problema căsătoriei încă, poate ar fi bine să-ţi pui un semn de întrebare.
    În ceea ce priveşte ceasul biologic eu cred că e bine să avem copii în anii 20 când organismul este puternic. Cu toate acestea în ziua de azi anii 30 sunt ceea ce în trecut erau anii 20, iar anii 40 sunt foştii ani 30... deci nu e nimic deplasat să întemeiezi o familie şi după 30 de ani.

    Dacă aştepţi să fii pregătită, e zadarnic... niciodată nu putem fi gata pentru aşa ceva.

    Eu m-am măritat la 25 de ani după o relaţie de 9 ani, iar copilul a venit de comun acord un an mai târziu. Totdeauna am ştiut că el este alesul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o fericita!S-a pus,se pune problema maritatului,numai ca eu nu ma simt inca pregatita pentru asta!Sa-ti traiasc copilaul,si sa ii faci un fratior,surioara ca e frumos sa mai ai pe cineva!:)

      Ștergere
  3. Poate chiar avem un ceas biologic...dar cred ca uneori chiar daca ne dorim foarte mult ceva, se intampla sa nu putem avea pentru ca nu e momentul potrivit. Iar abia mai tarziu realizam ca nu era momentul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey,darling)

    nice blog)loves it)

    would you like to follow each other?)

    xoxo Christy

    RăspundețiȘtergere
  5. i love this outfit! so colorful and sweet!! :)

    following you on gfc and bloglovin :)

    kisses

    www.flashforwards.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Thank you very much for passing by and for your opinion.Hope you will come back soon. Have a wonderful day!