luni, 4 martie 2013

Fara coloranti,fara aditivi,fara ameliatori si totusi frumoasa.

Sper ca v-ati prins ca am inceput cu o mica gluma...ironica de altfel...Ironia mea vrea sa surprinda vremurile noastre in care totul se vrea cat mai bio si natural...:) Desi noi am devenit incapabili sa acceptam omul simplu de la sat,si tot noi am incurajat fabricile sa se dezvolte si sa ne invadeze cu tot soiul de mizerii,dar cam mai mereu se intampla sa tanjim necontenit dupa ceea ce noi,cu buna stiinta am distrus.Am preferat totul cat mai simplu,si ne-am ales defapt cu, cat mai artificial.

In weekend am parte si eu de momentul meu de infrumusetare ...rar dar macar constant!
Vreau sa va propun o metoda eficienta si naturala de curatare a  tenului...eu una sunt adepta lucrurilor din plafare sau " home made".Reteta mea pentru un ten cat mai curat este simpla : Se curata tenul cu apa si sapun,sau gel de fata,apoi se face o compozitie din -->1lingura de argila(se gaseste in plafare,farmacii,hipermarket-uri) + 1 lingura bicarbonat de sodiu + cateva picaturi de lamaie si putina apa,cat sa fie ca un fel de pasta,se apilca pe fata si se sta 30 de minute cu ea,dupa ce ti-ai spalat fata,se face un peeling cu miere si faina de malai(1 lingura de malai si o lingura miere)insista pe partile unde sunt puncte negre,tenul este posibil sa fie usor iritat,dar apoi se da fie cu o crema grasa fie cu ulei de maslina(daca e natural sa fie pana la capat,adica ulei de masline) dupa cateva ore tenul se va calma si va arata formidabil. ;)

O alta reteta "de prin camara bunicii" ar fi o masca pentru par.Este usor de preparat si face minuni,nu este foarte indicata persoanelor cu par gras.Se freaca un galbenus de ou cu ulei de masline(exact ca pentru maioneza) se adauga ulei de ricin si vitamina A,se sta cu acest amestec in cap cel putin 2h pentru a-si face efectul.Se repeta acest proces o data la 2 saptamani pentru a nu unge parul.Daca este weekend si nu ai planuri de zbantuiala...numai bine te uiti la un film si iti  vitaminizezi tenul si parul,alaturi poate de o salat de cruditati,asta ca suplinitor al cipsurilor sau popcornului.
Enjoy si sper sa va fie de folos!


             Motto-ul de azi: "Se spune ca frumusetea este un pasaport valabil in orice tara, dar nu este chiar asa, e doar o viza si expira repede."  



winter coats for kids    maternity winter coat    cheap winter coats                                                                    

6 comentarii:

  1. Salut Ella,e buna idee masca cu argila, chiar am niste argila in casa si o voi folosi pentru o masca. Eu am folosit-o zilele astea pentru impachetari anticelulitice. Am amestecat argila cu miere si zeama de portocale, am aplicat amestecul pe picioare si m-am imfoliat bine bine. Am stat asa o ora :). Daca si tu te confrunti cu celulita, poti incerca.

    Te pup,Lorena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putine sunt fetele care nu se confrunta cu celulita.Foarte buna ideea ta multumesc si sper sa gasesti intresante postarile mele ;)

      Ștergere
  2. Imi place site-ul tau si faptul ca esti sincera si ai impartasit si cateva trucuri ale tenului. La cat mai multe postari, ai un stil aparte si iti bine cu parul scurt. L-am taiat si eu in vara anului 2009 dar de atunci l-am crescut :) O intrebare, ce zodie esti?:D xxhugs

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos ca m-ai vizitat!Pai sunt un Rac,visator si capricios ;) tu?Nu credeam ca o sa zic asta,dar cred ca ma simt mult mai bine cu parul scurt ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai trasaturi frumoase, nu oricui ii sta bine cu parul scurt. Eu sunt un taur:) tu ce fel de gel de curatare folosesti? Azi merg sa cumpar argila:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc! Sincer ma spal cu sapun cu sulf. Sunt adepta lucrurilor de la plafar sau cat mai naturale.Ca gel mai foloseam de la Krauter,Bio Vita sapunul lichid!Hi taur puternica zodie!;)

    RăspundețiȘtergere

Thank you very much for passing by and for your opinion.Hope you will come back soon. Have a wonderful day!