miercuri, 20 mai 2015

A drop in the ocean of people.

Am ajuns din nou la Viena și m-am îndrăgostit pentru a 2-a oara. Îmi place ca poți sa vezi la fiecare colt un om tatuat, un cuplu de gay, toate rasele la un loc, etc. Iubesc oamenii deschiși la minte. In acest amalgam de oameni as vrea sa ma pierd pentru tot restul vieții. Am fost la concert la AC/DC și m-am simțit asa de mica și totuși o parte din întreg. Nu am mai fost pana acum la un concert de asa anvergura, dar credeți-mă ca sentimentul ce îl ai după un asa concert te va urmării o perioada. Ca mereu oamenii sunt mai mult decât pot părea. Un șofer de taxi m-a dat pe spate. Un om asa înțelept și bun, ca atunci când am ajuns la destinație am simțit ca trebuie sa ii strâng mana și sa ii zic ca oamenii ca el sunt din ce în ce mai rari. El era ceea ce oamenii "ajunși" pretind ca sunt. Lasa oamenii sa te uimească, fi mereu gata sa înveți ceva și încearcă, doar încearcă sa judeci mai puțin și sa asculți mai mult.

I was wearing Bershka belt, Meli Melo ribbon, Zara pants, no name bag, sunglasses and blouse, Benvenuti sandals. 










Went to Vienna, second time and fell in love again. I love open minded people. I like that you can see at every corner tattooed people, all races people, gay people, etc. In this amalgam of people I want to get lost forever. I went to AC/DC concert and I felt so little, but still a part of the hall. I've never been to a concert of such a scale so far, but trust me the feeling you get will hunt you for a  while. And like always people are more than they seem to be. A driver taxi made my day. He was so wise and kind, that when the ride ended I felt the urge to shake his hand and to let him know that  his kind became so rare this days.. He was what many "achieved"  people pretend to be.
Let people amaze you, be open and willing to learn every second, and try just try to judge less and listen more.

Today's motto: Maybe life is random, but I doubt it.

8 comentarii:

  1. You look so pretty dear!
    Nice outfit. ..
    http://dimplekhadi.blogspot.com/2015/05/rocking-slit-skirt.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord, trebuie să judecăm mai puțin, ne va face pe noi mai fericiți și mai deschiși în a-i înțelege și aprecia pe alții.
    Foarte bine arăți, îmi place mult bluza ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dear. great outfit! You are so cute :)
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  4. Dear. great outfit! You are so cute :)
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place Viena de pic ... o ador! Nici eu nu am fost la nici un concert mare pana acum dar mi-ar place! Foarte dragut outfitul!

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Viena e un oras superb! Imi place mult tinuta ta, bluza e super frumoasa, iar cordeluta e supeeer cute <3 te pup

    http://flashforwards.blogspot.de/2015/05/blue-jeans.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Great outfit as always!
    AC/DC rules! \m/

    RăspundețiȘtergere
  8. Lovely look! Imi aduc aminte de un taximetrist care s-a comportat exemplar, dar care la final a dat cu bata in balta, sunt zile in care vedem partea buna a unui om sau doar pe cea rea, ii judecam sau ii apreciem dupa ceea ce vedem, dar in final nimeni nu e perfect. Importanta e intentia si ce facem dupa ce gresim, momentul sincer cu noi insine. xo

    RăspundețiȘtergere

Thank you very much for passing by and for your opinion.Hope you will come back soon. Have a wonderful day!